O nama

Tvrtka Unikomerc osnovana je 1957. godine. Osnovna djelatnost tadašnjeg društvenog poduzeća bilo je zastupanje stranih tvrtki na tržištu bivše Jugoslavije. 1992. godine Unikomerc postaje dioničko društvo u vlasništvu privatnih osoba, uglavnom zaposlenika Unikomerc-a.

Danas Unikomerc d.d. upravlja sustavom od pet trgovačkih društava na području Republike Hrvatske (Unikomerc-Uvoz d.o.o., Unikomerc-Servis d.o.o., Unikomerc-Automobili d.o.o.), Slovenije (Unicommerce d.o.o.) i BiH (Unikomerc d.o.o.). Prema ukupnom prihodu i broju zaposlenih Unikomerc d.d. pripada u srednje velika poduzeća.

Unikomerc d.d. ima dugogodišnju tradiciju u zastupanju svjetski renomiranih proizvoda gumarske branše Dunlop, GoodYear, Michelin, Pirelli, Continental, BFGoodrich, Fulda, Kleber, Sava, Debica, Tigar, Kormoran, vozila Suzuki, te uređaja za šumarstvo i vrtlarstvo Stihl i Viking.

Unikomerc d.d. stavlja naglasak na ponudu proizvoda gumarske industrije GoodYear-Dunlop grupacije kao ovlašteni uvoznik i distributer, te na prateće servisne usluga.

OSNOVNI PODACI O TVRTKI:

Naziv: Unikomerc d.d. za trgovinu i usluge

Skraćeni naziv: Unikomerc d.d.

Sjedište: Amruševa 10, Zagreb

Sudski registar: Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu

Broj upisa u sudski registar MBS: 080033327

OIB: 17631575832

Transakcijski računi i nazivi banaka: IBAN – HR4924070001100001675 OTP banka d.d.

Temeljni kapital: 4.109.870,00 € (eura), uplaćen u cijelosti

Članovi uprave: I. Milek – predsjednik uprave, D. Vedrina – član uprave, K. Leder – član uprave

Predsjednik NO: Z. Böhm

Ukupan broj izdanih dionica: 38.410

Nominalna vrijednost izdanih dionica: 107,00 € (eura)

Ostalo: Uprava- Zagrebačka 115, 10410 Velika Gorica

Na centralnom skladištu u Velikoj Gorici, gdje se nalazi i veleprodaja pneumatika, u svakom trenutku nalazi se preko 15.000 kom. guma (Dunlop, GoodYear, Michelin, Fulda, Kleber, Sava, Debica, Tigar, Kormoran) za sve segmente vozila (osobni automobili, terenska vozila, dostavna vozila, kamioni, te motocikli i skuteri).

U segmentu motocikala i skutera Unikomerc d.d. je putem svoje firme Unikomerc Automobili d.o.o. ekskluzivni zastupnik guma Dunlop za područje RH sa kojima drži najveći udio tržišta u segmentu, zahvaljujući širokoj lepezi kvalitetnog proizvoda i vrhunskoj usluzi, kako na veleprodajnoj tako i na maloprodajno-servisnoj razini.

Osim prodaje guma, pobrinuli smo se i za mrežu autoservisa na području Zagrebačke županije u kojima se uz kupnju navedenih proizvoda gumarske branše može izvršiti i njihova ugradnja, kontrola, servis i podešavanje podvozja vozila, izmjena ulja, kočionih elemenata, amortizera i ispušnog sustava, te razni popravci i servisi na vozilima.

Potražite nas u našim Servisno Prodajnim Centrima:

  • SPC Velika Gorica, Zagrebačka 115
  • SPC Zapruđe, Meštrovićev trg 1F
  • SPC Rudeš, Peščanska 135
  • SPC Sesvete, Zagrebačka 92
  • SPC Lučko, Puškarićeva 1

Odabirom naših servisa opredjeljujete se za kvalitetnu uslugu uz ljubazno i stručno osoblje koje će Vam stručnim savjetima i savjesnim radom na najsuvremenijoj opremi pomoći u rješavanju vaših problema.

Dobro došli!

Društvo je vlasnik sljedećih poduzeća:
  • UNIKOMERC – UVOZ d.o.o – uvoz i distribucija za Stihl i Viking proizvode na području Republike Hrvatske
  • UNIKOMERC – AUTOMOBILI d.o.o. – uvoz i servis vozila marke Suzuki, servis vozila marke Chevrolet, maloprodaja/veleprodaja guma i vulkanizacija
  • UNIKOMERC – SERVIS d.o.o. – trgovina i servis za Stihl i Viking proizvode
  • UNICOMMERCE d.o.o. – uvoz i servis za Stihl i Viking proizvode na području Republike Slovenije
  • UNIKOMERC d.o.o. – uvoz i servis za Stihl i Viking proizvode na području BIH
Paste your AdWords Remarketing code here