PIRELLI TYRELIFE GARANCIJA

TyrelifeHRt

Kupnjom najmanje 2 kom. Pirelli guma od 16 cola ili više za osobno ili SUV/4×4 vozilo uz standardnu garanciju na pneumatike dobivate i Pirelli TyreLife garanciju.

U slučaju da vam se guma probuši ili ošteti unutar perioda od 24 mjeseci od kupnje i ugradnje guma, a više se nemože popraviti Pirelli TyreLife garancija vam omogućuje besplatnu zamjenu novom gumom ili do maksimalno dvije gume (jednokratno)!

Kupite vaše nove Pirelli pneumatike u jednoj od naših poslovnica i registrirajte svoju TireLife garanciju za sigurnu i bezbrižnu vožnju!

Pročitajte uvjete sudjelovanja za više informacija.

 

UVJETI SUDJELOVANJA

 1. Kupite najmanje dvije gume PIRELLI za osobna ili SUV vozila veličine od 16 cola nadalje kod nekog PIRELLI partnera u hrvatskoj koji sudjeluje u akciji.
 2. Kako bi mogli koristiti usluge TYRELIFE™, morate biti registrirani. Prijavite se online na stranici www.tyrelife.hr i imajte u pripremi kopiju računa o kupovini. Molimo, da dobro sačuvate original račun. Samo se prijave koje su u potpunosti popunjene, mogu uzeti u obzir.
 3. Usluge TYRELIFE™ tvrtka PIRELLI GesmbH pruža isključivo za gume koje su montirane na vozila koja su registrirana na fizičke osobe ili koja pripadaju službenom voznom parku s najviše 10 vozila.
 4. U prvih 24 mjeseca nakon datuma kupnje oštećene gume će Vam se zamijeniti u potpunosti. Pravo na usluge TYRELIFE™ otpada, čim dubina profila gume iznosi manje od četiri milimetra. Zamjenu guma u punom opsegu dobivate u slučaju oštećenja prouzročenih rubnicima, porezotinama i ubodima stranog tijela (čavala, krhotina, itd.) te požarom. PIRELLI GesmbH odobrava zamjenu guma za slučaj takvih oštećenja u roku od prvih 24 mjeseca od datuma kupnje jednokratno za najviše dvije gume. U slučaju oštećenja guma uslijed požara PIRELLI GesmbH jednokratno zamjenjuje najviše četiri gume. Isključena je zamjena u slučaju namjere, ponašanja iz grubog nehaja ili vandalizma. Obvezu dokazivanja glede svih činjenica i svih uvjeta za zamjenu ima podnositelj zahtjeva; u slučaju oštećenja guma uslijed požara podnositelj zahtjeva u svakom slučaju mora predočiti potvrdu svog osiguravatelja ili automehaničarske radionice koja ima sjedište u hrvatskoj.
 5. U slučaju nastanka štete krajni kupac preuzima troškove montaže guma i balansiranja kod PIRELLI partnera koji sudjeluje u akciji.
 6. Zamjena guma vrši se isključivo kod PIRELLI partnera koji sudjeluju u akciji, a kod kojeg su dotične gume prvobitno bile kupljene te nakon predočenja potvrde TYRELIFE™.
 7. Usluge TYRELIFE™ pružaju isključivo PIRELLIJEVI partneri koji sudjeluju u akciji. Aktualni popis svih trgovaca koji sudjeluju u ovom programu, naći ćete na Internetu pod www.pirelli.at/tyrelife. Informacije o tome možete dobiti i telefonskim putem na +43 1 250820.
 8. Svojom prijavom u TYRELIFE™ postajete istovremeno besplatno i automatski član kluba P ZERO™.
 9. Sudjelovanjem u TYRELIFE™ sporazumni ste s time da tvrtka PIRELLI GesmbH Vaše osobne podatke smije prikupljati i koristiti za daljnju dostavu informacija tvrtke PIRELLI. Svoju suglasnost možete opozvati u svakom trenutku putem e-pošte na adresu contactcentertyres.at@pirelli.com.
 10. Djelatnici tvrtke PIRELLI i njihovi članovi obitelji isključeni su iz sudjelovanja.
 11. Tvrtka PIRELLI zadržava pravo u svakom trenutku jednostrano prekinuti akciju TYRELIFE™; to, međutim, nema nikakav utjecaj na pravo na postojeće usluge TYRELIFE™ koje su kupci već stekli kupnjom u smislu točke 1. ovih Uvjeta sudjelovanja.
 12. Ako bi dijelovi ovih Uvjeta bile nevaljani, onda to ne utječe na važnost ostalih odredbi Uvjeta.
 13. Pravni put je isključen.
Paste your AdWords Remarketing code here