DUNLOPOV NOVITET – TRAILSMART MAX

trailsmartmax

Porastom popularnosti segmenta maxi enduro motocikla kao i njihovih performansi Dunlop je odlučio postojeći model za putne enduro motocikle Trailsmart unaprijediti u varijantu MAX u dimenzijama tipčnim za navedeni segment + 1000ccm.

Sam izgled,tj. dezen gaznog sloja ostao je isti, a značajne promjene dogodile su se u smjesi i karkasi gume što se vidi iz priloženih grafika presjeka prednje i stražnje gume.

Kod prednje gume potpuno je nova konstrukcija karkase sa slojem rayona čime je bitno povećana upravljivost sa značajno smanjenom silom upravljanja između tople i hladne gume,te skraćenim vremenom zagrijavanja dok je prijeđena kilometraža povećana čak do 64% u odnosu na prethodnicu.

Kod stražnje gume novost je uz dodatak rayona novi MT (Multi Tread) dvokomponentni gazni sloj u omjeru smjesa 40/20/40 (soft/hard/soft) čime je također dobiveno brže zagrijavanje, te 15% veća kilometraža u odnosu na prethodnicu.

TRAILSMART MAX mijenja dosadašnji model u dolje navedenim dimenzijama, dok je u dimenzijama namjenjenim motociklima manje zapremine zadržan stari model.

trailsmartmax_tekst1
trailsmartmax_tekst2
trailsmartmax_tekst3

Paste your AdWords Remarketing code here