DUNLOP ROADSMART III

Dunlop_Roadsmart_3_naslov

Najzahtjevnije testiranje dosad: guma RoadSmart III završila je test dug 31 mjesec i 1,2 milijuna kilometara.

Europski Dunlop započeo je proizvodnju guma za motocikle RoadSmart III, koje motociklistima donose bolje performanse na mokrim cestama, veću stabilnost, brže zagrijavanje i ravnomjerno trošenje tijekom čitavoga životnog vijeka gume.

Najnovija sport-touring guma Dunlop RoadSmart III uspješno je prošla najintenzivnije i najzahtjevnije testiranje u povijesti europskoga Dunlopa. U sklopu programa koji je trajao 31 mjesec i obuhvatio nevjerojatnih 1,2 milijuna kilometara inženjeri su se usredotočili na razvoj novih materijala te koncept gaznog sloja i naprednih mješavina. Time je Dunlop Europe ostvario odgovarajuće specifikacije za visokoizdržljivu gumu i tako započinje njezinu proizvodnju.

Novom gumom Dunlop želi zadovoljiti potrebe europskih cestovnih motociklista. Novi dezen gaznog sloja omogućuje ravnomjerno trošenje tijekom čitavoga životnog vijeka gume, a odlikuje se također inovativnom mješavinom koja omogućuje veću izdržljivost. U dezenu koji je razvijen u Dunlopovom Advanced Design Studiju prvi je put upotrijebljena tehnologija iGT (Interconnecting Groove Tread), koja gumi omogućuje još bolje performanse na mokroj površini, prvenstveno brže zagrijavanje u hladnim uvjetima, veću stabilnost na višim brzinama, te bolji protok povratnih informacija sa podloge prema vozaču što je za europske cestovne motocikliste izuzetno važno.

Sve stražnje dimenzije izrađene su u tzv. GT varijanti čija karkasa daje veći stupanj stabilnosti pri višim brzinama kod teških tourer motocikala, dok se za lakše sport-tourere i sportske motocikle nudi i lakša varijanta karkase označena oznakom SP u dvije stražnje dimenzije.

ZNAČAJKE

tehnologija

Dunlop-Roadsmart_3_slika

Paste your AdWords Remarketing code here